dilluns, 23 de juliol del 2012

Les últimes fotos recuperades de l'oblit (d'equips de futbol....)

Aquestes dues fotos potser seran les últimes que publicaré al blog sobre els equips de futbol de La Bisbal. Almenys jo ja no en tinc cap més.
A costat molt d'identificar als que hi surten perquè són fotos dels anys vint. Sort de la tieta Pilar de cal Marc i l'oncle Josep de cal Peremateu que tenen  memòria i  bona vista.

 
Foto de l’any 1925 , aproximadament, en el camp de futbol de La Bisbal.
                                                            
Els nois que surten a la foto son:
De peus començant per l’esquerra, el Salvador Masip de ca l’Eloi, el Joan Franquet de cal Morera, el Miquel Macip de Trucafort, ¿--?, el Salvador la Galista, el Toribio Domingo del Bertomeu, ¿--?, el Carlos Perelló del Mateu, el Salvador Macip de cal Trucafort i el Ramon de l'Hostal
Asseguts a terra, el de més a la dreta el Pere Perelló de cal Mateu  i l’altreel Joan del Moreno.




 
Aquesta foto podria ser de l'any 1933, també a l'estadi de La Carrerada de La Bisbal.

Els que estan de peus, començant per l’esquerra són: el Ramon de l'Hostal, el Teio, el Josep Mª Masip de cal Trudes, a continuació el Josep Masip ( Pep Serena) , el Laureano (germà del Bellardino), el Josep Mª de cal Perxe, el Miquel Prunera de cal Bonifaci i el mestre del poble en aquells moments, el Joaquim Abril.
Els asseguts són: el Josep Mª de cal Ramonet, el Pep Catarino, el Brigido de ca l'Escolà, el Pep de la Magina i l'últim no el coneixem.


També m'han dit qui eren els nois d'aquesta foto de l'any 1934.

                              Josepet de Fraga, Josep del Macià, Jaume Pep Flare i Nonito la Dominga

                                    Quiquet Esquerré, Mingo el Sargaire i Ramon de cal Pep Salvador.
Tenien de 14 a 17 anys.


Aquesta altra foto de parelles podria ser  de l'any 1940 


Són d'esquerra a dreta: La Rosa de cal Sord i el seu home, el Ricardo de ca l'Eulàlia, l'Anna de cal Sord, el Jaume de cal Pep Flare i la Filomena de cal Teòfilo. A sota la Pilar de cal Teòfilo i el seu marit el Brígido de ca l'Escolà.



I per últim una foto de grup de l'any 1958 aaproximadament. Està feta al Montsant, al costat de la Cova la Taberna.

Començant per l'esquerra són: L'Aurèlia de ca la Dida, la Maria de cal Pep Frare, la Fina el Guerxo, la Alícia de la Dida, la Martina, el Ceferino, la Araceli la Dida, darrere damunt de la mula la Maribel i el Juan Mari de cal Pep Frare,  el Ramiro el Guerxo, l'Andreu pare, l'Andreu petit (damunt del ruc), l'Amèlia i l'Hortènsia de cal Guerxo, el Jaume de cal Pep Frare, el Josep del Rebull i la Teresa la Martina.



.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada