dissabte, 24 de setembre del 2016

La llar d'infants de la Bisbal

Després d'una prova pilot que ensenyament va fer a tres escoles rurals de les Terres de l'Ebre i Lleida, enguany ens ha tocat als de Tarragona.

A la Bisbal i en aquests altres pobles de menys de dos mil habitants, ja tenim primer cicle d'educació infantil per a criatures de 1 a 3 anys.
Borredà, la Pobla de Lillet, l'Estany, Oristà, Vilada, Cabanes, Esponellà, Medinyà, Sant Miquel de Fluvià, Algerri, Bellmunt d'Urgell, Castelldans, Coll de Nargó, Cubells, El Poal, Juncosa, la Torre de Capdella, l'Albí, Montgai, Penelles, Preixana, Preixens, Puiggròs, Ribera d'Ondara, Sanaüja, Sant Ramon, Sarroca de Lleida, Tornabous, Verdú, Vilanova de la Barca, Aiguamúrcia, Albinyana, Cabacés, Cabra del Camp, Duesaigües, Figuerola del Camp, La Bisbal de Falset, la Masó, la Nou de Gaià, Mont-ral, Vilabella, Vilaverd, Benifallet, Bot, Garcia, Ginestar, la Torre de l'Espanyol, Paüls, Tortosa, Vinebre y Rellinars.
Es fa dintre del centre escolar.

Alguns pares es van implicar molt en l'adequació de l'espai per a la nova llar.
Abans era la classe d'anglès de la nostra escola.
Ara la classe d'anglès s'ha posat en una habitació on es feien les fotocòpies i un altra que no s'utilitzava. Així ha quedat després de passar-hi el pintor i els paletes.
El dia abans d'iniciar el curs escolar es va fer una jornada de portes obertes perquè la gent de la Bisbal  veiés la nostra escola.
El pati.
 Els de la classe dels grans poden anar a la pista poliesportiva que està al costat de l'escola.
La classe dels petits.
 El passadís
La classe dels grans.
 La sala polivalent i de reunions.
 L'entrada.
La llar d'infants
El despatx de direcció
 Un suro amb fotos de diferents cursos. Alguns dels que hi surten ja fa anys que hi porten els fills.
L'habitació de la fotocopiadora.
 Un dels wc.
El quarto de la neteja.
Tenim una escola ben maca i equipada.
Amb la llar ja no es pot demanar més.
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada