divendres, 20 de gener del 2017

TV3 i l'InfoK a la Bisbal

 Primer explicaré que és l'InfoK        
   Resultat d'imatges de Info-K
L' InfoK és el primer i únic informatiu pensat per a nens de tot l'estat. S'emet en directe, de dilluns a dijous, a les 19.30, pel Super 3, el canal infantil de Televisió de Catalunya.
Va adreçat a qualsevol persona que estigui interessada a conèixer millor l'actualitat, tot i que, en principi, està pensat perquè el mirin nens i nenes d'entre 8 i 12 anys.
La primera emissió  es va fer el 23 d'abril del 2001. Per tant per Sant Jordi, celebra el seu aniversari.
Aquest programa s'emet perquè la informació és un dret de les persones, i per tant algú ha d'informar els nens i joves. Això sí, amb un llenguatge entenedor i amb una tria de les imatges.

Doncs bé, dilluns passat uns reporters d'aquest programa de TV3 es van desplaçar fins la Bisbal per a fer una entrevista als protagonistes del llibre "L'Oreneta de Montsacer" escrit pel periodista Xavier Llopart i dibuixat pel Francesc Masip.
Properament ho emetran, però mentre tant n'avanço unes imatges on s'hi poden veure la Paula Amorós, l'Oriol Llopart, el Daniel Masip i el Quim Ubach, els quatre amics que surten a la història de ficció que explica un estiu a la Bisbal de Falset.





També fa uns dies van venir del programa Comarques de TV3 per a parlar del proper enderroc de l'edifici de la Bisbal que tots hem anomenat "l'hotel".



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada