dissabte, 21 de juliol del 2018

Taller de cuina

L'associació de dones Boixerola durant el mes de juliol, ha organitzat un taller de cuina les tardes de dilluns, a càrrec del cuiner i propietari del Restaurant Quinoa de Falset.
El lloc és a la cuina de l'alberg dels temporers de l'ajuntament de la Bisbal.
El Maties, ens ha fet uns plats senzills de fer i molt atractius.
Els plats que ens ha ensenyat a fer fins ara són:
Aperitiu amb base de pasta de full.
Amanida emplatada sobre pasta filo.
 Tartar de salmó amb guacamole.
Cràmbel de peres amb coco.
Fricandó de gambes.
I també; Panacota,Carabassons farcits de cous-cous, Pa, Bacallà confitat amb humus, Tatín de pinya, Amanida de síndria amb feta i Magret d'ànec amb blat tendre.
Tot ràpid de fer i molt bo.
La cooperativa de la Bisbal ens ha donat l'oli d'oliva verge extra Montsacer amb el que s'elaboren els plats esmentats.
El dia de la clausura del curs el cuiner va fer:
 Postre de pinya
Brandada de bacallà.
 Rajada estofada.
Madalenes de xocolata.
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada