diumenge, 30 de setembre del 2012

Tots davant la tele

Atenció el proper diumenge dia 7 d'octubre a tres quarts i mig de deu del vespre i pel canal 33 podreu veure el segon capítol del programa "Rurals", titulat: "Adéu ciutat".
És el programa que van gravar el dia 19 de desembre de l'any passat a La Bisbal de Falset amb la Maria Alba Masip Miquel, originària de Barcelona amb arrels a La Bisbal, casada amb el Sergi Masip de cal Puro i resident al nostre poble des de fa ja un grapat d'anys, com a protagonista.
MÓN RURAL | 27/ 09/ 2012  RuralCat

Nova sèrie documental "Rurals" al Canal 33

El Canal 33 començarà a emetre el diumenge dia 30 de setembre, a les 21.50 hores, la docusèrie "Rurals", en la que ha participat la Fundació del Món Rural (FMR). Al llarg de 13 capítols, veurem com viuen 39 joves, d'entre 18 i 40 anys, dedicats a diversos sectors professionals diferenciats a l'agricultura i la ramaderia convencionals.
 La sèrie intenta reflectir el present i el futur dels pobles petits, en una nació on un terç dels municipis tenen menys de 500 habitants i només un 1,12% de la població hi viu. Allunyant-se de l’agricultura i la ramaderia, mostra altres sectors d’activitat, innovadors i tradicionals, que es poden exercir en el món rural com metge, mestre, botiguer, periodista, advocat, dissenyador, transportista, guia de muntanya, jutge...
“Rurals” és una producció de TV3 i The End Produccions Audiovisuals.

Segons m'han dit fa uns moments, han retrassat la sèrie una setmana.

I si a l'octubre  voleu participar en una cursa pel Montsant no us perdeu:

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada