dimarts, 2 d’octubre del 2012

Vols anar al teatre?

El proper dissabte dia 27 d'octubre l'Associació de Dones de La Palma d'Ebre ha organitzat una sortida al teatre a Barcelona i ha convidat a l'Associació de Dones Boixerola de La Bisbal a afegir-se a la festa.


Tenim el temps just per apuntar-nos contactant amb la Presidenta de les Dones de La Bisbal al telèfon
977 81.91.51, fins dijous !!!!.

Campanades de boda, de La Cubana


Valoració
1 estrella1 estrella1 estrella1 estrella1 estrella

I ara aprofitant l'avinentesa us poso unes fotos d'un casament a La Bisbal de l'any 1960.

 Potser va ser el tercer casament al poble en que la novia va anar amb vestit blanc.

Era la boda d'un noi de Sabadell descendent de La Bisbal amb la filla gran del Metge del poble, el senyor Joan Curcó. Els escolans van ser el Ricardo, el Valentí i el Josep Mª de cal Pep Teio.

 Van convidar almenys a una persona de cada casa i ho van celebrar amb un esmorzar al Cafè. Aquí veiem al Fortunat i la Teresa, la Rosita i el Miquel del Bonico, el Joan del Cèlio i la Maria, la Mª Carme i el Jaume de cal Portal, .... i molts altres.

En aquesta foto veiem menjant xocolata amb coca als nois de setze a divuit anys: el Joan del Gustina, l'Enric de Cafenou, l'Heribert, el José Antonio de Trucafort, el Josep Mª l'Anton i el Josep Mª del Quel.

Al seu costat la taula dels xiquets més joves que són:

El Joan del Serín, el germà de la Milagros de la Vilella Baixa, el Juanito del Pep Teio, el Miquel de ca l'Eloi, el Miquel de Sas, el Valentí i el Ricardo l'Eulàlia

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada