dilluns, 23 de desembre del 2013

V Pessebre Vivent de La Bisbal

Aquestes són algunes imatges del Cinquè Pessebre Vivent que com cada any ha organitzat l'Associació de Mares i Pares de l'escola del nostre poble.
Aquest any a part dels del poble es van vestir molts nens i nenes que no hi viuen i algunes mares d'alumnes de l'escola.
Aquí en teniu algunes postals.
Els pastors i el ramat.
La dona que renta.
El pagès que neteja les olives amb el "tirador".
El caganer.
Els dimonis al voltant de la caldera del Pere Botero. Amb ratpenats inclosos penjats del sostre fets pel Paco de cal Ragatxo que cada any ens fa algun detall per a millorar el Pessebre.
Els tres Reis Mags.
El fuster i la pastissera.
L'estable amb el naixement. La nena que feia d'angel, la Naima, és marroquina. El nen que va fer de Sant Josep, el Fran, és descendent de l'Argentina i la nena vestida de Verge Maria, la Geovanna, és brasilera. Quin goig que fan.
Al llarg del la tarda del diumenge hi va passar molta gent que van col·laborar comprant números per una rifa i deixant la voluntat en una taula on van poder menjar pastés i cocs. Amb els diners sempre es millora el Pessebre de l'any vinent.
El Valentí de ca la Cassimira ens va deixar el carro que ell mateix va restaurar. Va ser la novetat d'aquest any.
Ell, tothom qui ens va deixar coses, els veïns, sobre tot els de cal Mateu i els de ca l'Aleixa ens van ajudar en tot el que van poder.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada