dijous, 10 de setembre del 2015

Pregó, homenatge i presentació

Avui era el dejuni de la Festa Major i com cada any el jovent del poble ha organitzat un dinar a la sala polivalent de l'Ateneu.
Aquest any des de l'ajuntament han convidat a fer el pregó d'inici de les festes a un advocat de Tarragona, el senyor Alfred Ventosa.
Com haureu pogut endevinar al veure la placa del carrer, aquest senyor és el fill de l' Enric Ventosa, l'enginyer que a l'any 1959 va fer arribar l'aigua corrent a les cases del poble. I ho devia fer tan bé que el poble li va agrair posant el seu nom a un carrer.
Aquest acte d'avui ha estat un homenatge del poble envers el pare, ja mort, i el fill, un dels millors advocats de Catalunya.
El pregó ha estat molt elogiat.
A continuació el poble ha fet entrega d'una placa commemorativa al Lluís Masip Sans en agraïment per tots els anys que va servir al poble com alcalde.
 Li ha donat el polític senyor Cesar Puig. Un bon amic del Lluís.


I per finalitzar, la presentació d'un llibre a càrrec del senyor Jordi Ausàs.
 Porta per títol "L'oreneta de Mont-sacer".
Ha estat escrit pel periodista Xavier Llopart i il·lustrat pel nostre dibuixant de capçalera, el Francesc Masip de cal Ragatxo.
L'ha editat una noia d'Alfara de Carles que tot i la seva joventut, ja fa tres anys que des d'aquest petit poble de quatre-cents habitants, es dedica a aquests menesters.
En sortir del dinar popular, els tres responsables de que aquest llibre hagi vist la llum, han venut i signat els exemplars.
I com podeu veure a les fotos, amb molt de èxit.
Felicitats a tots.
 Mentre tant la mainada es distreia amb un grapat d'inflables a la pista dels Freginals.
I per la nit xaranga pels carrers del poble.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada