De bon matí ja es van encendre els focs per a tenir brases per a coure la carn de porc i les cebes ecològiques que va donar el Carles Vicente de cal Mateu. Boníssimes.
A les dues van repartir el tall entre els comensals.
La gent es va coure el tall i el pa torrat als focs habilitats.
Van menjar al llarg de les taules que es van posar de cap a cap del carrer de la Palma.
No es la primera vegada que es fa un dinar en aquest carrer. L'any 2002 s'hi va menjar la paella de la Festa Major. Tinc aquestes dues fotos d'aquell dia.
Durant tot el dinar van passar els corredors de la cursa pel Montsant.
Imatges del pas dels corredors per la Bisbal.
Missatges d'ànims a les amistats que passen per sota casa.
Per la tarda van venir dues colles castelleres.
A la Bisbal es van fer castells per primera vegada a la història.
La placeta del poliesportiu ja és plaça castellera de sis i mig.
I avui al matí per a la mainada i els seus pares, jumping.
Quin cap de setmana més distret.
.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada