dissabte, 2 de juliol del 2016

Visita de The Telegraph

La cova de Santa Llúcia continua sent notícia:

El periodista britànic Michael Kerr, del prestigiós diari The Telegraph de Londres, va visitar la Cova de Santa Llúcia i l'exposició AIXÒ VA PASSAR a la Bisbal de Falset el dimecres 15 de juny, entrevistant durant una hora a l'Enric Masip.
El periodista publicarà un article sobre la Batalla de l’Ebre al mes de juliol, per la qual cosa el Patronat de Turisme de Costa Daurada i Terres de l’Ebre va organitzar un presstrip per tal que conegués els espais més destacats de la batalla entre els quals, el mateix periodista va demanar que s’hi inclogués la Cova-hospital de Santa Llúcia.  
El periodista va estar acompanyat a la nostra comarca per la guia turística i dona del  Gerard Amorós de cal Miquel del Serin,  Rachel Ritchie de Travel Priorat.
La visita va rebre el suport del Patronat de Turisme de Costa Daurada i la col·laboració de l’Oficina de Turisme del Consell Comarcal del Priorat.
 FOTO: Michael Kerr,(centre) Intèrpret (esquerra) l'editor Alan Warren (dreta) 

Altres publicacions sobre la Cova de diferents èpoques.

 Algunes fetes, com no, per la mà del Francesc Masip de cal Ragatxo.



Pere Tarrés, metge durant la guerra civil, capellà que fou beatificat el 2004.
Va passar molt a prop del poble i segons aquest llibre de memòries va dormir una nit al túnel que hi ha a la carretera entre Cabacés i la Vilella.


De tan vista que la tenim, li donem poca importància a la Cova.
Sort de l'Enric de cal Cafenou i de altres com ell.

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada