dissabte, 10 d’agost del 2019

La Cova de Santa Llúcia

Ja hem arribat a una altra edició de la festa de la Cova de Santa Llúcia.
En la llibreta de signatures que hi ha, han deixat constància de la seva procedència gent de el Vendrell, Barcelona, la Figuera, Palma de Mallorca, Irun, Gandesa, Hondarribia, Sabadell, Tivenys, Lloret de Mar, Torredembarra, Ulldemolins, Finlàndia, Zaragoza, Bellaguarda, Flix, Benissanet, Reus, Montbrió, la Canonja, Rumania, Vitòria, Mora d'Ebre, Cambrils, Riudoms, Tortosa, Pratdip, Amposta, Montblanc, Deltebre, Falset, Arbúcies, Santa Coloma de Gramenet, Lleida, Amsterdam, Olesa de Montserrat, el Lloar, Massanes, Roquetes, Colònia, Sta. Coloma de Farners, Badalona, Moià, Castellar del Vallès, el Boixet, Salamina,Santiago de Cali (Colòmbia), Vilanova i la Geltrú, Miranda de Ebro, S.Pere de Riudebitlles, Mataró, Margalef, Banyoles, Sallent, la Pineda, Vic, Sant Celoni, Castellvell del Camp, Rubí, Terrassa, S. Carles de la Ràpita, Maials, Berga, Molins de Rei, Igualada, la Cerdanya, Palafolls, la Conca de Barberà, Malaga, l'Arboç, Manresa, Artesa de Lleida, Calafell, Cabacés, Banyoles, Collserola, Sant Joan Despí, Santpedor, Martorell, Mora la Nova, Mora d'Ebre, Salou, Vilafranca del Penedès, l'Aleixar, la Palma d'Ebre, Vilanova i la Geltrú, S. Andreu de la Barca, Grenoble, Badalona, el Vendrell, Vilaseca, Collbató, Batea, Mèxic, Porrera, Lleida, Canadà, Vinebre, la Torre de l'Espanyol, Alemània, Constantí, Marçà, Cardedeu, Ucraïna, Benicarló, Santes Creus, el Masroig, el Pla de Santa Maria, S. Quirze Safaja, Gratallops, Manresa, Juncosa, Bigues i Riells, Artés, Amsterdam, Andorra, Torelló, Prades, els Torms, Benifallet, l'Hospitalet de Llobregat, la Fatarella, Besseit, Horta de Sant Joan, Tivissa, Benifaió i fins i tot de "Fondo de Biquini" (devia venir el Bob Esponja)
Bé, ara en sèrio, deu ni do la gent que ens ha visitat en aquest últim any. De 129 llocs diferents, I això que molts altres  no posen la seva procedència.
En l'aplec d'avui la majoria erem residents i fills de la Bisbal.

Per no repetir les imatges de cada any, enguany poso una imatge diferent de la cova.
Es un dibuix topogràfic que dos persones desconegudes per a nosaltres, van tenir el gust de fer el dia 13 d'abril de l'any 2018.
En dita imatge es veu el plano a escala de la cova i ens parla de l'amplada i la fondària de la mateixa. També dos imatges transversals des de dos punts diferents.
Curiós.
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada