dimarts, 5 de juny del 2012

Fotos velles de futbol

Aquestes fotos les va pujar a La Bisbal per Setmana Santa el Josep Mª de cal Basílio.
La primera de de l'any 1970, en un partit contra els de Margalef.



De peus per l’esquerra: Jordi Agutzil, Jaume del Cèlio, Pasqual Rebull, Enric del Ferré, nen de Cabacés i Josep Mª Masip Manzano, era de Reus i  venía a cal Cafenou.
Ajupits: Enric Benerando, Josep Mª Serinet, nen de Vinebre cosí del Marcel, Joaquim de Miquelet, Josep Mª Basílio.

Aquesta altra és de l'any 1972.

De peus: Enric Benerando, Joan de la Caterina, Josep del Bepo, Jaume del Cèlio, Manuel del Modesto (entrenador),Lluís de la Paula, Josep Mª Bonico i Marcel de la Paula.
Ajupits: Lluís del Sunsion, Josep Mª del Basílio, Josep del Ferré, Joan de Miquelet i Robert del Pio.

D'aquella època també devia ser aquest sobre i el corresponent paper de carta amb l'escut del Club de Futbol de La Bisbal. 

Fa pensar amb l'escut del Barça, en consonancia amb l'equipació que sempre han portat els equips de futbol del nostre poble des dels seus inicis.
 Això si, com l'equip no es canviava tan sovint com ara, de roba n'hi ha de totes les tonalitats depenent del rentada que estés.
 .





1 comentari:

  1. Bona nit. Soc en Raimon Colomer, de Castellet i la Gornal. Casualment he trobat el teu bloc, per la part que parles del futbol al teu poble. M'agradaria poder-ne parlar. M'interessa el tema.T'agrairia contactessis. Per el mitjà que prefereixis. Per mail, a: rch18n@gmail.com o per telèfon al 659317907. Agraït per avançat.

    ResponElimina