dimecres, 29 de gener del 2014

Assemblea Anual de l'Ateneu Bisbalenc

Ja hi tornem a ser. El proper dissabte dia u de febrer els dos-cents socis de l'Ateneu estan convidats a l'Assemblea General ordinària que es celebrarà a les deu del vespre a la sala polivalent de l'entitat.

Mentres tant des de l'Ateneu han passat la Memòria anual per la casa del poble dels socis.

Si algun no l'ha rebut que parli amb el President o amb algun membre de la junta que els hi faran arribar.
Aquest llistat de noms que veureu a continuació eren els dos-cents socis de l'Ateneu Bisbalenc al tancar l'any 2013.
Com podreu veure totes les baixes menys una són per defunció.
Des d'aquest blog voldria fer un homenatge a tots els que van ser socis durant tota la seva vida adulta  i que aquest últim any ens van deixar.
Les altes són de persones de fora que s'han comprat casa al poble aquest últim any i han tingut el detall de fer-s'ho, del poble i que encara no n'eren i del Jordi Vicente i del David Aleu que al complir els divuit anys s'han afegit a la nostra entitat. Un fet molt d'agrair i que venen fent en els últims anys els que entren en  l'edat de poder ser socis de l'Ateneu Bisbalenc.
 Tot un detall, de part seva i de les seves famílies, envers aquesta societat i la seva junta que fa tan per al poble i per tots els que hi tenen relació.
I si tu que llegeixes el meu blog et vols fer soci encara hi ets a temps. Avantatges? Cap ni una. És per l'orgull de ser-ho. Un motiu prou bo i que ha fet decidir molta gent abans que tu.
El preu? Insignificant per a la gent que té la sort de tenir un treball.
O és que algú de dins o de fora s'imagina La Bisbal sense l'Ateneu?
Que per cert el dia u de gener va fer els noranta-set anys!!!!
I ara a esperar l'Assemblea del dissabte on a més de repassar els comptes de l'any acomiadarem a tres membres de l'actual junta i donarem la benvinguda a tres de nous.
I després del canvi de junta, aquests són els nous membres.

El Miquel Perelló de ca l'Avenc, el Xavier de cal Rebull i la Montserrat Ardévol de cal Cèlio.
Amb l'agraïment de tots els socis per acceptar el càrrec.
També aprofito per a presentar a la nova "conserge", la Corina. Una noia molt jove i eixerida que fa uns anys que va arribar de Rumania i que ja en  fa un parell que viu al poble junt amb el seu marit, el fill, els sogres i uns quants cunyats i cunyades.
Molta sort.


.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada