dissabte, 12 d’abril del 2014

Comencem la Setmana Santa

I una bona manera de començar-la bé es anant al teatre.
Ahir per la tarda i organitzat per l'associació de dones Boixerola, vam anar un autocar de La Bisbal cap a Lleida a veure aquesta obra de teatre.
Us la recomano. Va durar dues hores en que no vam parar de riure.
I canviant de terç, aquí us poso els horaris dels actes litúrgics de la nostra parròquia per si veniu al poble i voleu anar-hi.
I ara i durant tots aquests dies, us aniré posant unes fotos de la processó del Divendres Sant per la nit de l'any 1979. Les va tirar el Jordi Masip de cal Fossà i val la pena veure-les. Hi va sortir retratat mig poble. Segur que us hi trobeu si teniu més de trenta-cinc anys.
En aquesta hi surten l'Albert de ca l'Eres, el Josep Mª de cal Macià, el Ramon de cal Fossà, el Josep de cal Teresino i el Miquel del Bonico, entre altres.
En primer pla hi surt el Vicente de cal Gori, l'Eva Mª de ca l'Ardévol, la Montserrat de cal Macià, la Magdalena de cal Nilo, la Teresina de cal Serin, la Rosa Mª de cal Modesto, la Pepita de cal Boberol, ... i darrere altres dones com la Teresa de cal Marcel, la Dolores de cal Bepo, la Mª José de cal Catarino, el seu fill Marc, ....
I el nen que es tapa la boca és l'altre fill del Juanito de cal Catarino i la Mª José, el Joan Ramon.
Davant de tot l'Aparici, el Josep de cal Frare, el Jesús de cal Sas i la Pilar, la seva dona. La Pilar de cal Bonifaci.A l'altra banda de carrer la Cinta de cal Pep Pere, la Sunta i la Teresa de cal Pep Cinto, la Rosita de cal Puro, la Sisca de cal Tita, la Loreto, la Lola, etc..., l'escola és el Robert de cal Gil, darrere del mossèn la Mª dels Angels de cal Damià'l Tita, la Gemma de cal Miquel del Mateu  i la Mª Jesús de cal Teresino, la Mª Carme de cal Ardévol, la Mª Jesus de cal Ramonet, entre molts altres.
Les "cucurulles" que porten la llitera no se qui son però van vestides amb la roba antiga, una que era tota negra. Al seu costat hi tenim al Sisco de ca l'Eres, al Joaquim de cal Marino, als fills de la Florinda, el Ramon i l'Albert, al Josep Mª de cal Coix, ...
Ara veiem a la Dolors de ca la Cassimira, al Jaume i a la Mª del Carme de cal Portal (embarassada del Roger), al Cali i al Llorenç de ca la Filo. A l'altra banda de carrer hi trobem a la Pilar de ca la Quimeta, a la Pepita de cal Quico el Cuero i ....
Els escolanets Raul de cal Gendret, José Luis del Cali, Robert de cal Coix i al seu costat el Xavier de ca l'Adrià. Al darrere el Miquel de cal Bonifaci.
I demà més.

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada