dijous, 17 d’abril del 2014

Més Setmana Santa de l'any 1979

Continuació de les fotos de la processó del Sant Enterrament de la nit del Divendres Sant de l'any 1979.
Al costat esquerra hi surten el Manel de cal Joan del Quico, el Miquel i el seu fill Gerard de cal Miquel Serin i l'Aparici. Al mig el Robert de cal Gil i darrere del mossèn, la Irene de cal Pep Pere, la Dolors de cal Frare, la Mª Carme de ca l'Ardévol, l'Olga de cal Bepo, l'Anna Mari de cal Minguet, la Mentxu de cal Portal, la Rosa Mª de cal Bonico,la Mª Jesus de cal Ramonet, la Romina de cal Gil, ...Al costat dret de la imatge la Remei i l'Angelita de cal Damià'l Tita, la Núria de ca la Nuri, la Ramona de cal Peremateu, la Montserrat de cal Gustina, la Cinta de cal Pep Pere, la Sunta, la Teresa i la Rosita de cal Pep Cinto i la Sisca de cal Tita.
Davant de la foto per l'esquerra la Mª Montserrat i la Pilar de cal Bonifaci, la Rosa de cal Mingo el Poldo, la Pilar de l'Adrià, el Llúis de l'Eres, la Pilar de cal Roig i el Miquel Angel de ca l'Ardévol al costat del Carles de cal Peó.
Al mig la Mª Mercè de cal Sas, la Mª Montserrat de cal Peó, la Teresina de la Jaumeta, la Mª Teresa de ca l'Apolinar, la Mercè de cal Nilo, la Pili de cal Bonico, la Marta de ca l'Eres, la Montserrat de cal Basílio, la Mª Pilar de ca la Paula, l'Anita de cal Nilo, l'Anita de ca l'Aparici, el Miquel de ca l'Eloi, l'Hilari de cal Nilo.
Al costat dret la Loreto, l'Amèlia de cal Guerxo, la Montserrat i la Lola de cal Miquel Mateu, l'Agueda de ca l'Eres, la Dolores de cal Macià, la Rosita de cal Bonico ...
Davant de tot el Joan de cal Marino i el Lluis de cal Joan del Quico, al darrere el Miquel Angel Ardévol, la Marta de ca la Aparici i la Thaís. El Carles de cal Peó, el Marcel i el Lluís de ca la Paula i el Jaume de cal Portal.
A la dreta la Munda de cal Miquelet, l'Engràcia de cal Bessó, la Teresa i la Dolores de cal Fossà, la Teresa de cal Marino, la Jovita de cal Frare, la Carme de cal Marino, la Maria i la Puríssima de cal Perxe.
Davant la Teresa de cal Manuelet, la Pepita de cal Minguet, la Rosa de ca l'Eloi, la Trini de ca la Sunsion, la Teresa de ca l'Angel, la Mercè, la Teresita i la Dolores de cal Pep Salvador i la Laura de cal Mestre de cases.
A l'altre costat de carrer la Pilar de cal Manuelet, la Teresina de cal Toríbio, la Dolores de cal Martí, la Teresita i la Dolores de cal Nonito i l'Anita de cal Pep Manuel.

Demà la resta de fotos i en color !!!

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada