divendres, 18 d’abril del 2014

Processó del Divendres Sant de fa trenta-cinc anys

Aquí acabo de posar les fotos de la processó del Sant Enterrament de La Bisbal.
Com ja he dit me les ha passat el Jordi Masip de cal Fossà.
Veiem davant de tot al Fortunat de ca l'Avenc, al Josep de cal Fino i al Josep de cal Manuelet. Darrere al Miquel de ca l'Avenc, al Joan de cal Gendret i al Joan de cal Gil.
A l'altre costat tenim al Miquel de ca la Paula i darrere de tot el Guillermo de cal Miquel del Mateu.
Al mig de la imatge hi surt el Josep de cal Martí i darrere el Josep de cal Minguet. A l'altre costat la Cristina de cal Gil, l'Eva de ca l'Ardevol i la Rosa Mª de cal Modesto.
D'homes a l'altra banda hi veiem al Ramon de ca l'Escolà i al Pep Teresino.
En primer terme tenim a la Pepita de cal Quico el Cuero, a la Mercè de cal Josep de la Filo i a la Roser de cal Pep Pere. Al mig la Mª dels Angels de cal Damià Tita, la Gemma de cal Miquel del Mateu, la Mª Jesus de cal Teresino i la Irene de cal Pep Pere. Darrere seu l'Anna Mari de cal Minguet, la Rosa de cal Bonico, la Mentxu, ...
A l'altre costat de carrer l'Enric de cal Frare, el Manel de cal Joan del Quico, el Miquel i el Gerard de cal Miquel Serin.
Al mig de la imatge surten la Sunta de cal Pep Cinto, el Sergi, la Teresa de cal Pep Cinto i la Rosita de cal Puro. Al mig la Marta de ca l'Eres, la Pili de cal Bonico, la Montserrat de cal Basílio, la Pilar de ca la Paula, la Carolina de cal Miquel Serin, la Estefania de ca l'Alegre, la Rosita de cal Bonico, la Anita de cal Nilo, la Anita de cal Aparici, el Sisco de ca la Sunsion i el Ricardo de ca l'Eulàlia.
I per últim veiem al Josep de cal Cabré, al Josep Mª de cal Perxe, el Josep de cal Minguet, la Rosa de ca l'Eulàlia, la Sunta de cal Joan del Quico, ...
Al davant de la foto començant per l'esquerra veiem a la Rosita i a la Cinta de cal Bellardino, la Conxita de cal Redó i al mig de la imatge a la Benedicta de cal Ragatxo que en aquells moments solament tenia 68 anys. Dic això, de sols, tenint en compte que ara n'acaba de fer 103.
Des d'aquí la felicito pel rècord. Costarà que l'atrapem.
També aprofito per agrair al Jordi el detall que ha tingut d'ensenyar-nos aquestes fotos a tots els que hi sortim.

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada